Altema d.o.o.

PRAVILNIK O PRIVATNOSTI

Altema d.o.o.

PRAVILNIK O PRIVATNOSTI

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I UVJETI KORIŠTENJA

PRAVILNIK O PRIVATNOSTI

Altema d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Altema d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Altema d.o.o. Stranice služe kao elektroničko mjesto tvrtke. Altema d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene Altema d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.Altema d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica propusta djelatnika Altema d.o.o.

Ispunjavanjem kontaktobrasca na našim web stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

 1. NAŠI STAVOVI O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI PODATAKA
  • Privatnost korisnika i zaštita podataka su ljudska prava
  • Imamo dužnost voditi brigu za korisnike i njihove podatke
  • Podaci su odgovornost, oni trebaju biti prikupljeni i obrađeni samo kada je to zbilja neophodno
  • Ne volimo i ne podržavamo SPAM, kao ni vi!
  • Nikad nećemo prodavati, iznajmljivati ili na drugi način distribuirati ili javno objavljivati vaše osobne podatke

 2. RELEVANTNI PRAVNI OKVIR
 3. Zajedno s našim poslovnim i internim računalnim sustavima, ova je web stranica osmišljena u skladu sa sljedećim nacionalnim i međunarodnim zakonima vezanim uz zaštitu podataka i privatnost korisnika:

  Sukladnost ove web stranice gore navedenim zakonskim propisima vjerojatno znači da je ta web stranica sukladna s zakonima o zaštiti podataka i privatnosti korisnika koje su postavile i mnoge druge zemlje. Ako niste sigurni je li ta web lokacija u skladu s posebnom zakonskom regulativom o zaštiti podataka i zakonima o zaštiti podataka u vašoj domovini, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka (pojedinosti o tome možete naći u članku 7) radi pojašnjenja.

 4. OSOBNE INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU I ZAŠTO SE PRIKUPLJAJU
 5. Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke iz sljedećih razloga:

  3.1. Praćenje posjeta web lokaciji

  Kao i većina web stranica, ova web lokacija upotrebljava Google Analytics (GA) za praćenje interakcije korisnika. Koristimo ove podatke kako bismo utvrdili broj ljudi koji upotrebljavaju našu web stranicu kako bismo bolje razumjeli kako pronalaze i upotrebljavaju našu web stranicu i da vidimo njihovo putovanje kroz web stranicu.

  Iako GA bilježi podatke kao što su vaša geografska lokacija, vaš uređaj, internetski preglednik i operativni sustav, nijedan od tih podataka ne može vas osobno identificirati. GA također bilježi IP adresu računala koja bi se mogla koristiti za osobnu identifikaciju, ali Google nam ne daje pristup tome. Google smatramo obrađivačem podataka treće strane (pogledajte članak 4 u nastavku).

  GA upotrebljava kolačiće, a detalje o njima možete pronaći na Googleovim vodičima za razvojne programere. Naša web stranica koristi implementaciju analytics.js GA.

  Onemogućavanje kolačića na vašem internetskom pregledniku zaustavit će GA da prati bilo koji dio vašeg posjeta bilo kojem dijelu ove web stranice.

  Još jedan alat čije analize koristimo jest MailChimp, te su Vam njegove značajke dostupne na mailchimp.com/features. Također je važno nampomenuti da i ovaj alat koristimo u skladu s njihovim općim uvjetima poslovanja, koji su Vam dostupni na poveznici mailchimp.com/legal. Mogućnost odjave sa distribucijskih lista ovog alata biti će Vam pružena na svakoj elektronskoj poruci koju od nas dobijete, a koja je odaslana putem ovog alata.

  3.2. Email adresa za kontakt

  Ukoliko nas odlučite kontaktirati putem info@altema.hr niti jedan od podataka koje isporučujete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen / obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka koji su definirani u članku 6. Umjesto toga podaci će se prikupljati u e-pošti i bit će nam poslani putem Simple Mail Transfer Protokola (SMTP). Naši SMTP poslužitelji zaštićeni su TLS-om (ponekad poznatim kao SSL) što znači da je sadržaj e-pošte šifriran pomoću SHA-2, 256-bitne kriptografije prije slanja preko interneta. Sadržaj e-pošte dešifriraju naša lokalna računala i uređaji.

 6. KRŠENJE PRIVATNOSTI PODATAKA
 7. O svakom kršenju privatnosti podataka iz naše baze ili baze bilo kojeg od naših partnera obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ako je očigledno da su ukradeni podaci spremljeni na način da se može otkriti identitet vlasnika podataka.

 8. PROMJENE IZJAVE O PRIVATNOSTI
 9. Ova izjava o privatnosti može se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim

OSIGURAJTE SVOJ LED VEĆ DANAS

Iskoristite mogućnost nabavke vrhunskih ledomata iz naše ponude. Kontaktirajte nas vezano uz nabavku i mogućnosti kupovine. 

Hvala vam na povjerenju. 

 

Altema d.o.o. – sigurnost i pouzdanost