ALTEMA d.o.o.

Izlaganje na sajmu Crofish

ALTEMA d.o.o.

Izlaganje na sajmu Promohotel

ALTEMA d.o.o.

Izlaganje na sajmu GAST

TKO SMO MI I ŠTO RADIMO

Počeli smo 2012. godine kao vaš partner za smrznuti se, nudeći vrhunske ledomate za sve vrste leda. Kroz ove godine uspješno smo se brinuli za vaše ledomate, servisirali ih i gradili povjerenje s vama. Osluškujući Vaše potrebe 2019. godine proširili smo ponudu na ugostiteljsku opremu.

U ponudi imamo ledomate proizvođača Frigotecnica i Ice-Tek.

Frigotecnica je tvrtka osnovana 1986. godine, specijalizirana za proizvodnju ledomata za ljuskasti led. Sjedište im je u Mazari del Vallo na Siciliji, važnoj talijanskoj ribarskoj luci. Njihovi ledomati pokazali su se jednim od boljih na tržištu.

Ice- Tek je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom raznih vrsta ledomata. U ponudi imaju ledomate za ljuskasti led, ledomate za granularni led i ugostiteljske ledomate (kockica). Sjedište im je u Bologni, Italija. Ponose se kvalitetom svojih proizvoda, modernosti, kao i stručnosti.

GAM International je osnovan prije 35 godina sa ciljem da ponudi profesionalnu ugostiteljsku opremu talijanske proizvodnje. Ponose se 100% talijanskom proizvodnjom koja im je omogućila stalno moderniziranje proizvoda.

Zastupnici smo za ledomate za ljuskasti led proizvođača sa Sicilije – Frigotecnica. Ove ledomate izabrali smo zbog njihove dugogodišnje tradicije i kvalitete proizvodnje uređaja. U radu koristimo samo provjerene i kvalitetne uređaje sa minimalno jednogodišnjim jamstvom.

Altema d.o.o. -zastupnici tvrtke Ice-Tek

Jedini u Hrvatskoj imamo zastupništvo prestižnih ledomata talijanske kompanije Ice-Tek. Ice-Tek je dio grupacije Minerva Omega Group, koja je odavno prepoznata kao jedan od tržišnih lidera. Kontaktirajte nas ako želite saznati više o ovom asortimanu ledomata. 

7 + 9 =

Altema d.o.o.

Saršoni 56, 51216 Viškovo

Telefon: 098 213 044

E-mail: info@altema.hr

OSIGURAJTE SVOJ LED VEĆ DANAS

Iskoristite mogućnost nabavke vrhunskih ledomata iz naše ponude. Kontaktirajte nas vezano uz nabavku i mogućnosti kupovine. 

Hvala vam na povjerenju. 

 

Altema d.o.o. – profesionalni ledomati