098/213-044 info@altema.hr

Altema d.o.o.

LEDOMATI

FRIGOTECNICA

Altema d.o.o.

LEDOMATI

FRIGOTECNICA

PONUDA LEDOMATA FRIGOTENICA

U ponudi imamo ledomate za proizvodnju ljuskastog leda, granule ili kocke. Ekskluzivni smo zastupnici talijanske tvrtke Frigotecnica Soc Coop sa Sicilije, koji u ponudi imaju kvalitetne ledomate za proizvodnju ljuskastog leda.
Posebnost njihovih ledomata je u tome što proizvode led od čiste morske vode ili slatke vode uz dodatak soli, bez gubitaka na kvaliteti leda.

p

LEDOMATI ZA KOĆU

Za koće u ponudi imamo ledomate za proizvodnju ljuskastog leda kapaciteta 350 – 550 kg u 24 h. Izvedba ledomata u potpunosti se može prilagoditi kupcu, odnosno zahtjevu broda. Uz samu isparivačku jedinicu ledomata ledomat čine:

  • kompresor – koji može biti pogonjen remenicom ili prilagođen struji napona 220 V

  • kondenzator – koji je prilagođen radu sa morskom vodom
  • upravljački elektroormar sa zaštitnim elementima
  • plinski cjevovod – po zahtjevu može biti bakreni ili termoplastični

Debljina proizvedenog leda je 2-3 mm dok mu je temperatura -14 do -18°C

Garancija na uređaj 2 godine.

p

LEDOMATI ZA PLIVARICU – VEĆEG KAPACITETA

Za plivarice u ponudi imamo ledomate kapaciteta 800 – 8000kg u 24h. Izvedba ledomata u potpunosti se prilagođava kupcu odnosno zahtjevu samog broda. Napon ledomata može biti u izvedbi 380/3/50 ili 220/3/60 (USA). Ledomati imaju mogućnost proizvodnje leda od čiste morske vode ili slatke vode uz dodatak soli, bez gubitka na kvaliteti i količini leda. Također je moguća izvedba ledomata sa uređajem za rashlađivanje morskevode tzv. RSW uređaj. Na taj način uređaj ili proizvodi led ili hladi morsku vodu. Uz samu isparivačku jedinicu ledomata ledomat čine:

  • kompresor – stranka po zahtjevu može odabrati proizvođača
  • kondenzator – koji je prilagođen radu sa morskom vodom
  • upravljački elektroormar sa zaštitnim elementima
  • brončana pumpa dobave mora provjerene kvalitete

Debljina proizvedenog leda je 2-3 mm dok mu je temperatura -14 do -18°C.

Garancija na uređaj 2 godine.

p

LEDOMATI ZA KOPNO – VEĆEG KAPACITETA

U ponudi imamo ledomate za proizvodnju ljuskastog leda kapaciteta 800 – 8000 kg u 24 h, napona 380/3/50. Uređaji se prodaju kao jedna cjelina ili u elementima – prilagođeni objektu u kojem se nalaze. Led se proizvodi od slatke vode uz dodatak soli. Debljina proizvedenog leda je 2-3 mm dok mu je temperatura -14 do -18°C.

Garancija na uređaj 2 godine.

p

LEDOMATI ZA KOPNO – MANJEG KAPACITETA

U ponudi imamo ledomate za proizvodnju ljuskastog leda kapaciteta 350 – 550 kg u 24 h, napona 220/1/50 ili 380/3/50. Uređaji se prodaju kao jedna cjelina ili u elementima – prilagođeni objektu u kojem se nalaze. Led se proizvodi od slatke vode uz dodatak soli. Debljina proizvedenog leda je 2-3 mm dok mu je temperatura -14 do -18°C.

Garancija na uređaj 2 godine.

OSIGURAJTE SVOJ LED VEĆ DANAS

Iskoristite mogućnost nabavke vrhunskih ledomata iz naše ponude. Kontaktirajte nas vezano uz nabavku i mogućnosti kupovine. 

Hvala vam na povjerenju. 

 

Altema d.o.o. – profesionalni ledomati 

Javite nam se!

Javite nam se!

Stojimo vam na raspolaganju, pošaljite nam poruku i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. 


Kliknite ovdje


Napomena:


Podaci prikupljeni ovom formom koriste se isključivo za komunikaciju s tvrtkom Altema d.o.o. i ni u kojem slučaju neće biti distbiruirani trećim stranama. Hvala vam na povjerenju!


Vaša poruka je uspješno poslana! Hvala vam!