Perilice

Nove GAM perilice posuđa koriste inovativni ciklus pranja pri čemu su eliminirane sve mogućnosti varijacije protoka vode, kako bi se povećala učinkovitost i smanjila razina buke. Standardna temperatura pranja je 60°C, u skladu s važećim smjernicama za suzbijanje COVID-19.

Nove GAM perilice posuđa koriste 2 različita sistema za odvodnju vode:

1. Vođeni protok – ekskluzivni i patentirani krug koji omogućuje efikasnost zamjene vode od 80% uspoređeno sa 65/ 70% tradicionalnim sistema koje koristi naša konkurencija.
2. Djelomična odvodnja – prljava voda se odvodi prije ispiranja koristeći pumpu koja vuče sa dna spremnika. Na ovaj način efikasnost ispiranja je 100%. Pumpa odvodnje mora biti obavezno instalirana. Svi uređaji su standardno opremljeni sa površinskim filterima za spremnik izrađenim od elastičnih, neuništivih i nepromjenjivim materijalima.

Dodatne funkcije:

Thermostop je funkcija koja kontrolira ispravnu temperaturu ispiranja u bojleru. Ako je temperatura u bojleru ispod određene granice, perilica tanjura produžuje vrijeme pranja do postizanja zadane temperature, a tek nakon postizanja točne temperature počinje faza ispiranja. Ušteda energije je funkcija koja smanjuje temperaturu bojlera kada perilica tanjura ne radi. Na kraju programa pranja bojler se ne dovodi na standardnu temperaturu, inače 85°C, već na nižu temperaturu (temperatura pripravnosti). Kada se pokrene novi ciklus, stroj pokreće pranje i istovremeno počinje zagrijavati bojler.
Termalna izolacija
Svi naši uređaji su tako izgrađeni tako da je omogućeno smanjeni gubitak topline i snižena je razina buke.
Sistem dozatora
Svi naši uređaji imaju integrirane spremnike za sredstvo za ispiranje i sredstvo za pranje.